З 01.03 по 23.03.2021 р. в ДНЗ «Глухівське вище професійне училище» яскраво, святково та творчо пройшла декада циклової комісії професій сфери послуг.
Викладачем спецдисциплін Пархоменко Іриною був проведений урок теоретичного навчання на тему: «Технологія фарбування волосся з використанням знебарлюваних фарб» з групою №15 за професією «Перукар (перукар-модельєр)».
Здобувачі освіти з великим зацікавленням отримали знання, які в майбутньому будуть використовувати на уроках виробничого навчання. Проведений позакласний захід на тему: «Бател творців краси» сприяв не лише підвищення знань учнів, а й розвитку їх пізнавальної активності та прагнення до перемоги.
Протягом декади були проведені відкриті уроки теоретичного і виробничого навчання, різноманітні позакласні заходи, які відвідали викладачі і майстри в/н інших професій, організована виставка методичних напрацювань.
В ході уроку виробничого навчання на тему: «Приготування риби фаршированої в цілому вигляді. Фірмові страви» в групі №44 за професією «Кухар; кондитер» здобувачі освіти відпрацьовували технологію приготування страв з риби.
Провела урок майстер виробничого навчання Гридякіна Ольга. Відвідавши позакласний захід на тему: «Обрядові страви української кухні», учні мали змогу ознайомитися та поглибити свої знання про обрядові страви української кухні, традиції та звичаї.
До Міжнародного жіночого дня 8 березня пройшов конкурс професійної майстерності з професії «Перукар (перукар - модельєр)». Майстри виробничого навчання Румянцева Марина та Худан Світлана занурили присутніх в світ творчості та краси. Здобувачі освіти мали змогу позмагатися за звання автора кращої коктельної зачіски.
Викладач Євтушенко Наталія провела позакласний захід на тему: «Інновації у світі кулінарії», під час якого здобувачі освіти показали не тільки свої теоретичні знання, а і практичні навички та вміння карвінгу — мистецтва художнього різьблення по овочах і фруктах.
Майстер – клас на тему: «Прикраси та вироби з шоколаду» провела викладач Литовська Олена для здобувачів освіти за професією «Кухар» та «Кухар; кондитер».
Всі охочі могли долучитися до виготовлення власних виробів та прикрас з шоколаду. Дякуємо педагогам за вашу творчість та ідейність, успіхів вам та натхнення!
0 Коментарі