ДЕКАДА ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ СФЕРИ ПОСЛУГ

З 01.03 по 23.03.2021 р. в ДНЗ «Глухівське вище професійне училище» яскраво, святково та творчо пройшла декада циклової комісії професій сфери послуг. 

Викладачем спецдисциплін Пархоменко Іриною був проведений урок теоретичного навчання на тему: «Технологія фарбування волосся з використанням знебарлюваних фарб» з групою №15 за професією «Перукар (перукар-модельєр)». 

Здобувачі освіти з великим зацікавленням отримали знання, які в майбутньому будуть використовувати на уроках виробничого навчання. Проведений позакласний захід на тему: «Бател творців краси» сприяв не лише підвищення знань учнів, а й розвитку їх пізнавальної активності та прагнення до перемоги. 

Протягом декади були проведені відкриті уроки теоретичного і виробничого навчання, різноманітні позакласні заходи, які відвідали викладачі і майстри в/н інших професій, організована виставка методичних напрацювань.

В ході уроку виробничого навчання на тему: «Приготування риби фаршированої в цілому вигляді. Фірмові страви» в групі №44 за професією «Кухар; кондитер» здобувачі освіти відпрацьовували технологію приготування страв з риби. 

Провела урок майстер виробничого навчання Гридякіна Ольга. Відвідавши позакласний захід на тему: «Обрядові страви української кухні», учні мали змогу ознайомитися та поглибити свої знання про обрядові страви української кухні, традиції та звичаї.

До Міжнародного жіночого дня 8 березня пройшов конкурс професійної майстерності з професії «Перукар (перукар - модельєр)». Майстри виробничого навчання Румянцева Марина та Худан Світлана занурили присутніх в світ творчості та краси. Здобувачі освіти мали змогу позмагатися за звання автора кращої коктельної зачіски. 

Викладач Євтушенко Наталія провела позакласний захід на тему: «Інновації у світі кулінарії», під час якого здобувачі освіти показали не тільки свої теоретичні знання, а і практичні навички та вміння карвінгу — мистецтва художнього різьблення по овочах і фруктах. 

Майстер – клас на тему: «Прикраси та вироби з шоколаду» провела викладач Литовська Олена для здобувачів освіти за професією «Кухар» та «Кухар; кондитер». 

Всі охочі могли долучитися до виготовлення власних виробів та прикрас з шоколаду. Дякуємо педагогам за вашу творчість та ідейність, успіхів вам та натхнення!

0 Коментарі