У рамках декади циклової комісії сфери послуг 20 лютого був
проведений позакласний захід викладачем Наталією Євтушенко, приурочений
до теми української кухні та традицій.
Під час заходу учні мали
змогу ознайомитись з історією української кухні, традиційними стравами
та їх приготуванням. Вони також дізналися про «гастрономічні пам'ятники»
України - символи пишного кулінарного розмаїття українських регіонів,
та зустрілися з видатними класиками української літератури, які
згадували про багаття рідної землі у своїх творах.
Протягом гри учні пригадували різноманітні українські страви, що були
шедеврами української кухні та колоритною окрасою українського столу.
Заходом було досягнуто мету з формування предметних компетентностей та
сприяло розвитку культурно-історичного світогляду серед учнів.
У
підсумку можна сказати, що такі заходи не тільки підвищують інтерес до
культури та спадщини українського народу, а й допомагають формувати
правильні харчові звички та збалансований підхід до харчування.
0 Коментарі