Україна СМАКУЄ


У рамках декади циклової комісії сфери послуг 20 лютого був проведений позакласний захід викладачем Наталією Євтушенко, приурочений до теми української кухні та традицій.

Під час заходу учні мали змогу ознайомитись з історією української кухні, традиційними стравами та їх приготуванням. Вони також дізналися про «гастрономічні пам'ятники» України - символи пишного кулінарного розмаїття українських регіонів, та зустрілися з видатними класиками української літератури, які згадували про багаття рідної землі у своїх творах.

Протягом гри учні пригадували різноманітні українські страви, що були шедеврами української кухні та колоритною окрасою українського столу. Заходом було досягнуто мету з формування предметних компетентностей та сприяло розвитку культурно-історичного світогляду серед учнів.

У підсумку можна сказати, що такі заходи не тільки підвищують інтерес до культури та спадщини українського народу, а й допомагають формувати правильні харчові звички та збалансований підхід до харчування.


 

0 Коментарі