ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ МОВНИХ ЗМАГАНЬ

 


 Учнівська молодь закладів професійної (професійно – технічної) освіти області 17 грудня 2020 року приєдналася до віртуального заходу для участі у другому етапі змагань знавців української мови імені Петра Яцика. Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика – це можливість для талановитої молоді заявити про себе, свою творчість.

 18 грудня 2020 року юні обдарування закладів професійної (професійно – технічної) освіти області взяли участь у другому етапі змагань знавців творчості Тараса Шевченка в режимі онлайн – трансляції. Мета конкурсу - вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка,  виявлення  творчо  обдарованої  молоді,   розвитку   її потенціалу,  виховання  у  молодого  покоління  поваги  до  мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

  За перемогу змагалися 36 кращих знавців української мови області. Під час виконання конкурсних завдань учасники показали достатній та високий рівні знань з української мови та літератури в межах навчальної програми, продемонстрували вміння логічно і грамотно формулювати та обґрунтовувати власні думки.

  Від навчального закладу у конкурсі  взяли участь: Зоріна Тетяна (учениця I курсу) та Скоропад Анастасія (учениця II курсу).

  Згідно рішення журі ІІ етапу конкурсів Зоріна Тетяна посіла 2 місце у Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика.

  Вітаємо переможницю та викладача української мови і літератури Московченко Оксану Миколаївну, яка підготувала ученицю!

 


 

 

 

0 Коментарі