ОБМІН ПЕДАГОГІЧНИМ ДОСВІДОМ

Обмін досвідом – це одна із форм методичної роботи, прерогативою якої є активний обмін напрацьованим матеріалом. Беручи це як пріоритетне завдання, 24 грудня 2021 року в ДНЗ «Глухівське вище професійне училище» відбулось чергове засідання циклової комісії викладачів загальноосвітніх дисциплін, де було розглянуто їх педагогічний досвід.

З доповіддю на тему «Тестування як форма контролю та діагностики знань здобувачів освіти» виступила викладач фізики та астрономії Тетяна НОВИКОВА, яка поділилася досвідом використання тестування форм контролю, як методу вимірювання результатів навчання здобувачів освіти. Звернула увагу присутніх на доцільності використання цієї форми контролю для  підготовки здобувачів освіти до ЗНО.

Викладач іноземної мови Олена ЧЕЛЬЦОВА презентувала власні напрацювання з теми «Можливості практичного застосування смартфонів на уроках іноземної мови». Превагою такого підходу до викладення матеріалу є зручність, актуальність, оперативність подання інформації.

В рамках свого виступу з доповіддю «Використання схематичної наочності у навчанні хімії» викладач хімії Світлана ШАРАП розкрила питання важливості наочності на уроках свого предмету.

Відповідно до регламенту засідання було обговорено попередній план проведення тижня циклової комісії, надані методичні рекомендації і окреслені важливі питання.



0 Коментарі